torstai 27. huhtikuuta 2017

Lopulliset kuvat!

VIHDOIN ja viimein sitten saatiin lopulliset kuvat! No okei, takkaa siirretään 30 senttiä olohuoneeseen päin että ruokapöydän ympärille jää kunnolla tilaa. Tai se siirto tapahtui heti. Mutta muuten on kaikki niin kuin olemme halunneetkin. Tai osanneet haluta. Hieman mietityttää mitähän olemme unohtaneet.

 Olen niin onnellinen kun tämä nytkähtää nyt oikeasti eteenpäin. Tänään lähtee rakennuslupahakemus kuntaan (kätevä tuo Lupapiste). Saa nähdä kauanko kestää. Kunnasta vähän epäilivät että lupa tulisi noin kolmessa viikossa ja toivotaan kovasti niin.

Meidän koti
Ihana miten se tuntuukin jo niin oikealta! Uskomatonta tunne visualisoida mielessään kotiamme. Nuo kaapistot eivät ole kyllä ihan niin kuin lopullisesti on sitten tulossa. Lastenhuoneissa en ole vielä päättänyt kiintokaappien paikkoja.

5 kommenttia:

  1. Mainiota! Toi pihasauna on kyllä kovin söpö!

    Ymmärrän niin ton fiiliksen, kun kuvat on valmiit ja homma nytkähtää eteenpäin! Tsemppiä lupavaiheeseen, toivottavasti napsahtaa lupa nopsaan, niin pääsette tositoimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana fiilis kyllä!

      Toi pihasauna on ihana! Piste iin päälle! Palaudun heti lapsuuden muistoihin kun on ns. pihasauna. Tänne sentään tulee lämmin vesi sisälle, eikä tarvitse padassa lämmitellä vettä ;D

      Poista
  2. Kiitos! Toivottavasti toimiva! :D Pari samantyyppistä pohjaa ollaan käyty katsomassa.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva pohja :) meillekin olisi juuri tuollainen riittänyt (mut kellari tuli kans ja vähän pakkokin oli autot talon allle laittaa kun tontti edestäkin niin kapoinen)

    VastaaPoista