maanantai 22. tammikuuta 2018

Takka ja kiviä

Takka on valmis! Ensimmäisenä aloitimme kynttilöiden polttamisen takassa. Minä jo ihmettelin, että onko mies ihan romanttiseksi höpsähtänyt, mutta kuulemma käytännöllistä lämmittää takkaa ensin rauhassa. Se siitä romantiikasta.


Laatoittajat tekivät mahtavaa työtä ja takka on todella kaunis!

Hormi kun otettiin pakkauksesta niin yllätyimme silloin siitä väristä. Muistimme silloin väärin, että kyseesä olisi ollut rosterin värinen. Mutta tämä olikin jotain ihan muuta. Jotain niin paljon enemmän ja hienompaa ja meille sopivampaa! Ihana savenharmaa väri jossa vähän bling-blingiä joukossa! 



Saunatupaan tuli nyt kiviseinä. Alun perin ajattelin kyllä jotain laattaa tai kivijäljitelmää tai kivilaattaa, mutta nyt kävikin sitten MONEN mutkan kautta niin, että meillä ladotaan yksitellen 10, 15 ja 20 sentin mittaisia luonnonkiviä! Voi apua! Lisäksi kun ostin kivet, niin kuvittelin että joukossa on joitakin kiviä missä on sitä kimalletta. Mutta näissä on ihan jokaisessa! Täytyy nyt kehittää valaistusratkaisut kuntoon tuolle seinälle, on se sen verran upea että pitää korostaa hienosti. Hieman jäin harmittelemaan, ettei tullut mitään sellaisia kiviä tilattua, että olisi voinut rakentaa tasoja tuohon kiveen (kynttilöitä ajatellen).




Pesuhuonetta saunatuvan puolelta. Väliin tulossa satiinilasinen ovi.

Täydellinen värimaailma meille





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti