perjantai 24. maaliskuuta 2017

Varmistettu elementtitoimitus ja vanhan talon myynti

Talotehtaalle varattu nyt meidän talolle aikaa. Elementtitoimitus olisi viikolla 31, eli menisi heinä-elokuun vaihteeseen. Toivottavasti hyvät työmiehet eivät ole enää lomalla silloin :) Tuntuu jotenkin kaukaiselta mutta toisaalta taas aika suorastaan kiitää.

Meillä on laatupalaveri ihan kohta ja vieläkin mietitään muutamia asioita. Laatupalaverissa lyödään sitten monet asiat lukkoon, että saadaan lopulliset paperit ulos rakennuslupaa varten. Hieman keskeneräinen olo kyllä vielä. Mitenköhän tähän vuorokauteen saisi lisää tunteja?

Husqvarnan moottorisaha ja kevään odotusta


Vanha talo

Menen tiistaina allekirjoittamaan myyntipaperit vanhasta talostani. Jotenkin niin haikea olo. Onhan tämä vanha (1958) ja kaikkea korjattavaa löytyy aina. Mutta tästä on tehty niin omannäköinen Koti. Rakas oma ensiasuntoni. Iso persoona joka on opettanut minulle paljon taloista. Täällä on niin paljon elämääni. Iloa, surua, naurua ja itkua. Ja paljon rakkautta. Lapset oppineet ensiaskeleensa täällä.

No joo. Mies väittäisi että romantisoin nyt liikaa. Ehkä. Mutta sallin itselleni tämän hieman haikean olon. Kesäkuussa olisi tarkoitus muuttaa pois tästä. Siitä sitten "johonkin vain vuokralle" joksikin aikaa. Ja seuraava Koti odottaa sitten ehkä jo jouluna. Aika idealistista tuo aikatauluttaminen. Katsotaan nyt miten käy ja missä mennään kunhan vuosi edes kääntyy syksyn puolelle.

Oli muuten aika helppo tuo myynti. Ehti olla yhden vuorokauden myynnissä kun kävi ensimmäiset neljä perhettä katsomassa. Ja viidentenä vuorokautena oli 17 perhettä katsomassa julkisessa näytössä. Ja samana iltana myös hyväksyin tarjouksen. Toivottavasti uusi perhe (nuoripari) rakastuu tähän samalla tavalla kuin minä.

L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti