sunnuntai 20. elokuuta 2017

Sisätehosteseinien suunnittelua

Tarkoitus on pääsävynä käyttää aina niin käyttökelpoista valkoista (kunhan sen sävyn saan joskus päätettyä). Kosteisiin tiloihin tulee valkoiset leikatut laatat. Koko hieman mietinnässä vielä. Turun satamassa on yksi kiva pieni firma, josta on tarkoitus laatat hommata hyvin mukavaan hintaan.

Jokaiseen huoneeseen olisi tarkoitus laittaa joko yksi tapettiseinä tai maalata yksi seinä muulla kuin valkoisella, ns. tehosteseinä. Alla olevaan kuvaan laitoin mahdollisia tehosteseiniä. Kuvassa olevat värit ovat vain huomiona, eivät todellisia!


Lastenhuoneet

Lapsille mietin tapettiseinää. Ikää lapsilla on 1 ja 4 vuotta. Joten heille on ihana ajatella jotain oikeasti lapsenomaista vielä. Vaihtaa sitten tapetin ja maalin kun on sen aika. Tässä muutamia ihania tapetteja:

Upea, monivärinen, ihana metsä.
Cathy Nordström - Multi Woods

Luonnollinen teema kera peurojen ja omenoiden. Herkkää ja hempeää. (Upea lasipullo btw.)
Majvillan - Apple Garden Grey
Poikamaista, isoa ja veikeää!
Sne Design - countryside blue


Tai jos leikittääkin ajatus aurinkoisista ananaksista.
Rina Donnersmarck - Pineapple



Aikuisten makuuhuone

Aikuisten makuuhuoneen tehosteseinälle mietin maalia. Sävynä jokin voimakas, ehkä sininen tai sinivihreä. Tai tummanharmaa. Tasainen pinta vai metallinhohtoa sinne tänne? Muut huoneet meillä ovat aika valoisia ja sanoisin jopa hempeitä. Joten ehkä voimakas sävy on liikaa? Myös jokin tapetti voisi olla ihana. Huonekalut ovat valkoista ja pähkinää.

Petrooli
Tai kenties jotain kukkia. Värien ilottelua.
Boråstapetter - Alicia
Metsäistä, harmonista, seesteistä.
Scandinavian Surface - Weaving wood cool green


Ylellistä metallinhohtoa ja pieniä perhosia.

Mimou - Trellis bronze/white

Saunatupa

Kävimme aikoinaan yhdessä talossa, jossa oli tämä sama pohja. Heillä oli upea saunatupa rakennettuna ja siitä jäi mieleemme monia kivoja asioita. Seinälle on mietinnässä kiveä. Siinä on takkavaraus, joten kivi voisi olla siksikin hyvä vaihtoehto. Ehkä meille mieluiten harmaapohjainen kivi, mutta kyllä tuo ruosteenvärinenkin on upea. Laatat vain tulevat olemaan harmaan sävyisiä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti