sunnuntai 27. elokuuta 2017

Ulkomaalaus

Olemme tässä vain odotelleet kun sisätiloja tekevät muut ihmiset. Me pääsemme ilmeisesti vasta marraskuussa sisätiloihin. Joten nyt on ollut sitten aikaa maalailla taloa ulkoapäin. Ei olla miehen kanssa oikein haluttu olla vaan tekemättä mitään ja nyt oli sitten "hyvää aikaa" maalata talo kerralla kuntoon, kun ei muutakaan voitu tehdä.

Vihdoinkin voisin myös sanoa, että talo on nyt pääsääntöisesti maalattu kahteen kertaan. Vielä saunan etuseinä maaltaan toisen kerran mustalla (on muuten hyvin peittävä musta jo kerralla!) ja rakennusten välisen tilan katto maalataan valkoisella toistamiseen. Ja sitten se on ohi! Tai no, nuo pylväät pitäisi myös maalata, kunhan nyt eka päätämme millä värillä - mustaa, valkoista vai jotain ihan muuta.

Oli kyllä rankat illat ja tunnit ja on tullut hartiat/kädet kipeänä maalattua. Iso kiitos isovanhemmille kun jaksoivat katsella lasten perään ilta toisensa jälkeen. Uudestaan sitten tarvitsemme isovanhempien apua ja aikaa, kunhan pääsemme sisätiloihin käsiksi. Olemme jo varoitelleet heitä :)

Maalina meillä on Tikkurilan Vinha. Värinä Tikkurilan Valkoinen (sisäsävy) sekä 564X (musta). Vinha ei näytä tukahduttavan puuta ja on todella miellyttävä maalata. Valitsimme Tikkurilan Valkoisen siksi, että se antaa vähän lämpöä ja sopii ikkunan (kellertävän)valkoisiin alumiiniosiin hyvin. Musta on myös lämmin musta ja näyttää hyvin luonnolliselta väriltä. Ehkä talomme näyttää nyt vaniljajätskiltä lakritsiraidoilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti