lauantai 10. kesäkuuta 2017

2 viikkoa maankaivuuta takana

Nyt on 2 viikkoa takana maansiirtotöitä. Kaivurina on ollut iso 25 tonninen vehje, joten jälkeäkin on tullut nopeasti! Muutamana päivänä kaivurikuski ei ollut tontilla, kun oli räjäytysten vuoro ja panostaja osasi itse ajaa tuota kaivuria.

Rahaa on palanut ihan kohtalaisesti. Arviolta nyt noin 14 tonnia (euroja) mennyt. Louhintaa on tehty neljänä päivänä. Saunan kulmasta louhittu valtavasti kalliota. Autotallin kohdalta louhittu myös kalliota aika tavalla. Viemärin/vesijohdon kohdalla täytynyt räjäytellä kanaali liittymästä talolle asti. Ja vielä katuliittymän kohdalta pitänyt louhia, kun siinäkin iso nyppylä keskellä autotietä.

Mukavasti on kuitenkin saatu täytemaata naapureille, mutta kyllä silti noin kymmenisen kuormaa on viety pois (kannot/pintamaata sekä täytemaata). Kaikki louhintatuotokset on saatu mukavasti omalle tontille maan alle. Nostettiin talon korkomerkintääkin 30 sentillä, että hieman edes säästetään louhinnassa ja ettei se kallio ole niin valtavan korkealla verrattuna talon kattoon.

Ensi viikolla on kaivuri tauolla koko viikon. Ovat aikataulussa edellä meidän tontilla eikä meillä ole sen enempää kiire tontilla. Näillä näkymin perustuksetkin tehdään 1-2 viikkoa etuajassa.

5.6. Autotallin nurkkausta ja louhittavaa kalliota

6.6. Autotallin nurkkausta ja louhittu kallio

8.6. Maakasan edestä vasemmalla menee louhittu kanaali taloa kohti

8.6. Saunanurkkaus ja hieno "kallioleikkausnäkymä". Täytyy kylläkin aita rakentaa tuonne ylös, ettei kukaan tipahda sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti