keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kuoppa kasvaa - 5. päivä maatöitä

Joka päivä muuttuu maisema tontilla. Ahdistuskin lieventynyt jo. Kyllähän sitä kuoppaa on aika tavalla, mutta onneksi oli naapurin antamat louhoskivet ja huomenna tulee panostaja meidänkin tontille.

Pikkasen yllätti tosiaan tuon kuopan syvyys. "Olkkarin" nurkassa on nyt 5 m syvä kohta. Mutta onneksi se kallio tuli sieltä lopulta vastaan.

Toinen mikä hieman yllätti on meidän saunarakennuksen lounaisnurkka. Sehän on ns. kallion sisällä. Tietty kyllähän siinä kallionseinämään on matkaa (salaojatkin jo vaatii tilaa). Mutta sen kallion päällinen on aika tarkkaan 3 m korkeammalla kuin lattianpinta. Tarkoitus olikin louhia sitä kauniisti ja valaista kallio. Mutta on se aika erikoinen ratkaisu!




3 kommenttia:

  1. Hienoa, että olette saaneet naapureilta lahjoituksia. Myös meidän alueella on paikkoja, että toiset joutuvat louhimaan ja toiset taas täyttämään. Oma tontti pitäisi olla muutama metri kalliosta, katsotaan miltä näyttää sitten kun saadaan myös kaivurit tontille heinäkuussa. Hieman kyllä jänskättää mitä sitten löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naapuri oli tyytyväinen ja me oltiin tyytyväisiä! Lisäksi muutamalle naapurille ollaan annettu täytemaata tuosta ja osa on hakenut kiviä puutarhaansa! :D
      Toi on kyllä jännittävää aikaa kun kaivuri saapuu. Meilläkin piti olla vähemmän maata, mutta näin voi käydä joskus!

      Poista
  2. Onnea maatöihin :) Ja kiva, että vaihdot onnistuu :)

    Meillä alkaa olemaan ne vihdoin loppusuoralla. http://betonielementtitalo.blogspot.fi/2017/06/kuvatuksia.html

    VastaaPoista