tiistai 5. joulukuuta 2017

Rimakaton pohjatöitä

Kaksi päivää takana sisäkaton asennusta. Rimoja ei ole vielä ainuttakaan laitettu paikoilleen, mutta pohjatyöt on nyt tehty. Ensimmäisenä päivänä oli koolauksen tekeminen. Koolauspuiden piti olla 506 cm pitkiä ja mukavasti Kastellilta oli jäänyt ylimääräiseksi kasa 510 cm pitkiä lautoja. Joten niitä hyödynnettiin nyt tuossa. 

Koolauspuiden asennus kesti kaiken kaikkiaan noin 4 tuntia. Aluksi aloimme miehen kanssa kahdestaan asentamaan niitä, mutta huomasin kyllä heti ettei se ollut mun juttu. Olen liian lyhyt, mulla on kauhea korkeanpaikankammo ja mun olkapäät ei vaan kestä tuota. Aivan ihanasti sitten naapuri tuli auttamaan meitä! Meillä meni tunti miehen kanssa ja saatiin neljä lautaa laitettua. Naapurin miehen kanssa laittoivat reippaassa 2 tunnissa loput laudat. Itse pätkisin laudat ja he asensivat ne. Ja alle tunti meni sitten pienten lautapätkien ruuvaamisessa paikoilleen.


Seuraavana päivänä oli sitten mustan kankaan asennusta. Meillä oli käytössä UV-suojattua maisemointikangasta kolme pakettia. Ja sitten nitojalla kiinni tiuhaan ja sähkörasioiden leikkelyä. Rimojen asennusvaiheessa sitten tarkoitus tarkemmin siistiä nuo reunat vielä.

Ensimmäisen kankaan kiinnitystä.

Kaksi kangasta kiinnitetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti