perjantai 15. syyskuuta 2017

Sisäseiniä pv 4 ja hanavalinnat

Torstaina illalla kävin taas kuvaamassa sisäseinien pystytystä. Nyt asensivat kipsilevyjä paikoilleen jo. Ilmeisesti sähkömiehen pitäisi seuraavaksi jo tulla. Mutta meidän täytyy myös merkitä seiniin vähän sähkönpaikkoja itse.

Kuvia illalta:
Eteinen ja isoveljen huonetta.

Aikuisten makuuhuone ja vessanurkka

Aikuisten makkarin komeroseinää


Olohuonetta

Isoveljen huoneen ovi ja olkkariseinää


Hanat

Tällä hetkellä on menossa hanojen kilpailutus. Jotenkin tykästyimme pelkistettyyn Hansgrohen Focus-sarjan hanoihin. Sellaiset on tulossa vessoihin, khh:seen ja kurapisteeseen. Mutta keittiöhana on vielä ihan kesken. Suihkut tulevat Kastellin kautta (Hansgrohet kuitenkin) eikä jaksettu siinä vaiheessa miettiä asiaa sen enempää kun asennuskin tulee Kastellilta niihin. Voi ne sitten vaihtaa jos oikein harmittaa jossain vaiheessa. Sadesuihkuja ei ole tulossa, vaan ihan vaan normaalit suihkut. Jos kiinnostaa myöhemmin, niin vaihdetaan Raindance-suihku.

Hanavalintoja (Kuvat Hansgrohen sivulta)

Bidesuihku kurapisteelle

Kurapisteen yksiotehana
Focus 70 vessoihin

Vai Focus 100 vessoihin? Onkohan liian iso...?

Kodinhoitohuoneen hana pk-venttiilillä

Croma Ecosmart 100 valittiin Kastellin tarjoamana



Sitten se keittiöhana. Siinä onkin taas enemmän mietintää! Itse olin jo keväällä tykästynyt mustakromiseen Tapwellin EVO984 -hanaan. Toinen mihin ihastuin nyt kesällä on Alessi Sense By Oraksen hana. Siihen pitäisi kyllä valita valkoinen allaskin sitten.

Olemme menossa lauantaina Habitare-messuille. Joten ehkä sieltä tullaan hieman viisaampina pois. Kenties valittu hanakin. Ainakin Alessin hanat on siellä. Tapwellista en tiedä.

Tapwell EVO984, mustakromi (Kuva: Tapwell)

Alessi Sense By Oras (Kuva: Oras)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti