torstai 9. marraskuuta 2017

Tasoitusta ja terassia

Asiat edistyy. Hitaasti mutta varmasti. Edelleenkään ei päästä tekemään sisälle oikein mitään kun siellä on ne tasoitemiehet tämän viikon. Mutta viikonloppuna meidän pitäisi päästä jo maalaamaan seiniä. Saunatupa olisi tarkoitus maalata ensin, jotta saadaan se ns. varastotilaksi kaikelle tavaralle. Nyt ollaan kanneltu niitä pois tieltä aina tarpeen mukaan. Tällä hetkellä kaikenlainen rakennusajan tavara on varastoituna märkätiloihin ja vessoihin, koska niitä ei tasoiteta.

Pohjatasoite seinillä ja katossa

Pohjatasoite seinillä


Terassia olemme nyt jatkaneet saunan päätyynkin kuten suunnitelmissa oli. Ja rännit sekä kattotuolit ja lumiesteet saapuivat tänään asentajansa kanssa.

Tavaraa riittää...

Saunan pääty tekeillä. Terassista vielä reunalaudat puuttuvat. Sekä ensi vuonna tehdään tukimuuria maalle sekä tuodaan sitä maata lisää.
Tässä huvittava perspektiivihämäyskuva. Tyhjä terassi ja meidän 6 hengen terassipöytä. Ihan kuin vaatisi jotain muutakin!




2 kommenttia:

  1. On kyllä ihana tämä teidän terassi! Eipähän käy tila vähiin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ajateltiin rakentaa kerralla kunnon kokoinen terassi. Pihallekin tulee pääasiassa kunttaa ja vain hyvin pieni ala nurmikkoa (ei jakseta sitä ruohonleikkuuta enää), joten panostetaan nyt eri asioihin kuin vanhassa talossamme. Ja neliöhinta ei ole edes paljoa kuin vertaa vaikka nurmikon perustamiseen tai kunttaan.

      Poista