keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Monta tonnia kantamista ja maalipintojen tekoa

Täytyy sanoa, että on kyllä kroppa kipeänä! Ensin tuli takkatiilet, jotka piti kantaa sisälle. Painoa 2 tonnia. Ja sitten saapuivat laatat. Painoa 2,5 tonnia. Ne piti myös kantaa sisälle. Tuli muuten kirottua miksi ihmeessä halusin 60x60 laattoja, kun sellaisen kantaminen on HIEMAN vaikeaa. Nekin piti vielä kantaa kaikkein kauimmas, eli saunatupaan. :D Noh, kantotyö on nyt tehty. Ei tarvitse enää miettiä sitä. En edes halua miettiä sitä enää.

Siellä ne tiilet odottavat kasausta.

Takan tiilien asennus on mukavasti jo viikon päästä. Hieman myöhemmin sitten on takan pintalaattojen asennus.

Seuraava iso kasa, joka pitää kantaa sisään, on kattorimat. Lisäksi täytyy saunapaneelit ja kosteiden tilojen kattopaneelit vielä kanniskella. Ai niin. Ja lattia. Oi ei! No joo. Ja kaikki kalusteet ja huonekalut. Onhan sitä kantamista vielä edessä.

Sähkörasioiden kaivelua

Tällä hetkellä ollaan tasoiteltu makuuhuoneiden seinät ja katot. Pohjamaali on myös vedetty tänään niihin. Koitamme nyt loppuviikon aikana saada maalattua makuuhuoneet lopulliseen kuosiinsa. Saunatuvassa on jo lopullinen maali pinnassa, joten sieltä puuttuu enää vain lattia ja listat. Kodinhoitohuoneeseen päästään myös jo tasoittamaan ja maalaamaan. Olohuoneen tasoitus ja maalaus on vasta takan asennuksen jälkeen, kun tiilet ovat nyt hieman tiellä.


Lopullinen maalipinta - höyhen.

Höyhen seinissä ja Siro Himmeä katossa


Meidän aikataulutuskin hieman täsmentyi. Ennen joulua saadaan keittiönkaapit ja kodinkoneet. Mutta näillä näkymin otetaan saarekkeen taso vasta uudenvuoden jälkeen. Ja samaten kaikki sähkö- ja putkityöt tehdään vasta tammikuun puolella. Joten ei nyt ihan päästy vielä jouluksi kotiin. Se minun alkuperäinen ajatus, että pikkusiskon syntymäpäivät (27.1.) voitaisiin jo juhlia uudessa kodissa, toteutuu nyt kyllä hienosti! Nykyinen väliaikaiskotikin on jo irtisanottu juuri tammikuun loppuun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti