tiistai 2. tammikuuta 2018

Keittiö, laatat ja lattiaa :)

Ihana uutta vuotta teille kaikille! Kohta blogissa ylittyy 10000 rajapyykki! Mahtaakohan ehtiä ennen muuttoa jopa? Valtavan upeaa jos tämä pieni blogini kiinnostaa ihmisiä!

Joulun aika oli ja meni ja vuosikin vaihtui! Emme kylläkään pitäneet vapaapäivää kuin jouluaattona. Muut päivät olemme kyllä viettäneet tiiviisti talolla.

Keittiössä ilmeni muutamia uusia ongelmia asennusvaiheessa. Mutta ei mitään maatamullistavaa kuitenkaan. Ja ihana keittiösuunnittelijammekin palasi tänään lomiltaan, joten asiat lähtevät taas rullaamaan eteenpäin. Huomenna tulee puuseppä katsomaan ongelmakohtia ja korjaamaan ne.


Laatoitus ulkoistettiin kun oma aika ei vaan riitä ja pari kaveria on luvannut auttaa! (Mies ei oikein halua ottaa kenenkään apua vastaan.) Joten mukavasti sekin huoli on nyt vähemmän! Kosteiden tilojen seinät on nyt laatoitettu. Mies on itse vedeneristänyt ja vastaava on mitannut kalvojen paksuuksia.

Päärakennuksen suihkuvessa. Tuossa näkyy yksi boordilistakin kiiltämässä. Muuten on mattavalkoista isoa laattaa seinissä. Kattoon laitettiin lämpöhaapaa.

Saunatuvan pesuhuoneen laatoitusta. Tänään aloitettiin vedeneristys saunatuvankin lattioihin.
Lisäksi olen nyt siistinyt ovenpieliä ja ikkunanpieliä uretaanivaahdosta. Ja ikkunat on muuten vihdoinkin pesty päärakennuksen puolella! Ihanan kirkasta :) Kunhan uudet listat tulevat, niin päästään siistimään ikkunoiden ulkonäköä. Meillä on tylsästi smyygilaudan leveytenä 60 mm. Eikä semmoista myydä missään! Onneksi Kastelli tiesi ongelman ja heillä on paikka mistä tilaavat niitä. Joten saatiin heidän kautta listat kotiin. Valitettavasti tietty tulivat väärin 58 mm kokoisina ensin, mutta huomenna pitäisi tulla oikeat listat!
Ihastelin hetken saunatuvan ovesta aukeavaa maisemaa :)
Isoveljen huoneeseen saatiin laitettua lattiakin! Vihdoinkin nähdään miltä siellä oikein näyttää. Valitettavasti lattian laittamisen jälkeen huone täytettiin kylpyhuonekalusteilla sekä kodinhoitohuoneen kalusteilla. Tämä on vähän tämmöistä tavaroiden siirtämistä paikasta toiseen. 
Listakokeilu huoneessa.

Enää tämä kuukausi! KÄÄK! Sähköjen ja LVI-hommien lopullinen asennus alkaa 15.1. Huomenna on tiiveysmittaus talolla. Kokoajan jotain puuhaa. Isoin puuttuva homma on vielä tuo lattioiden asentaminen. Mutta ensin täytyisi saada tilaa lattioita varten.

2 kommenttia:

  1. Moi Laura! Talon edistyminen on näyttänyt mukavalta! Olen itse miettinyt samaa talopakettia ja kiinnostaisi tietää miten teillä hinta jakautui :)? Olisin kiitollinen jos vaikka saisit tätä avattua hieman s-postilla? axel.nummi@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista