torstai 18. tammikuuta 2018

Sähköt ja keittiötä

Meillä on talolla hieman kiirettä pitänyt! Laattoja ja kiviä on kasakaupalla saatu seiniin/lattioihin. Lisäksi on pitänyt tehdä sähkömiestä varten kaikki valmiiksi. Saarekkeen kivitaso saapui maanantaina. Sähkömies tuli keskiviikkona ja torstaina meille saatiin sähköt! Miten outoa onkaan ettei tarvitse vedellä jatkojohtoja ympäriinsä ja miettiä mihin asti mikäkin johto yltää! Nyt sähkön voi ottaa ihan vaan pistorasiasta ja voidaan työskennellä kattovalaistuksen avulla! Ja tuo 4000 K on kyllä ehdoton valinta! Kaikki muu näyttää vain niin hirvittävän kellertävältä ja vääristää värejä minun silmiin liikaa. Vessassa meillä on 3000 K valaisin peilin edessä ja se kyllä nyt hieman pomppaa silmiin rumana.

Kiva sotku (sähkömiehen jäljiltä iso osa), mutta meillä on valot!

Saarekkeen taso saapui maanantaina! Ja on kyllä niin kaunis! Ihanan siro (2 cm paksu) ja väri on täydellinen meille. Onneksi vaihdoin tuon tason värin viime hetkellä! Näyttää valkoiselta, mutta on silti täynnä harmaan/beigejä hippuja. Anteeksiantavampi väri kuin puhdas valkoinen ja tuo kiilto on juuri sopiva! Ei liikaa, mutta ei liian vähänkään. Olen tyytyväinen!

Kokeiltiin sopiiko liesi paikoilleen ja hyvin upposi!


Aamiaiskaapin kanssa ollut PALJON ongelmia. Suurin ongelma johtui siitä, että olivat laittaneet kiskon väärään kohtaan. No ok, mies korjasi sen itse kun ensin piti puhelinneuvottelun puusepän kanssa. Seuraava ongelma johtui siitä, että meidän ovet ovat ilmeisesti sitten hieman normaalia paksummat, eivätkä sopineetkaan niihin laitettuihin saranoihin ja se repi maalin irti ovista. Mies kävi keittiöliikkeessä katsomassa aamiaiskaappien mekanismeja ja samalla näyttämässä saranoiden ohjeista, että minkälaiset tähän oikeasti kuuluisi. Siellä otettiin ilolla tieto vastaan ja olemme ensimmäiset joille pitää tilata erilainen sarana. Muilla on ilmeisesti olleet aina hieman ohuemmat ovet. Samalla nyt kun saamme uudet ovet naarmuttuneiden tilalle, niin pyysin, että tuo vedinlinja siirtyykin alareunaan tuosta sivusta. Näyttää sitten paljon yhteneväisemmältä koko kaapisto.


1 kommentti:

  1. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista