sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Vinyylikorkkia ja mosaiikkilaattoja

10 000 oli paukahtanut jo viikolla! Iso kiitos kaikille siitä! Meillä tässä matka jatkuu edelleen vaikka maaliviiva alkaa jo siintää edessä!

Laattalattia

Nyt on saatu lattialaatat makuuhuoneen vessaan, suihkuvessaan sekä kodinhoitohuoneeseen. Sinne laitettiin 5x5 mosaiikkilaattaa, värinä harmaanbeige ns. betonijäljitelmä. Ensi viikolla laitetaan seinien alareunat kuntoon ja saumataan kaikki laatat. Lisäksi on tarkoitus ensi viikolla saada myös kalusteet paikoilleen!


Vinyylikorkkilattia

Päivä 1 vinyylikorkin asennusta olokeittiöön. Hieman on ollut epätoivoinen olo kun sormet kipeinä ollaan väännetty lattialankkuja. Tuntuu jotenkin tosi hitaalta touhulta. Mutta kyllähän tuo edistyy kokoajan. Ehkä eniten meitä hidastaa erinäisten tavaroiden kantaminen pois lattian tieltä ja lattialankkujen sahailu ja muotoilu.

Päivä 2.
Ihan kuin aurinkokin olisi paistanut hetken aikaa tänään!

Nyt saatiin jo lattia ulottumaan saarekkeen ohi!

1 kommentti:

  1. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista