maanantai 3. huhtikuuta 2017

Lopullisia päätöksia rakennuslupaa varten

Nyt on sitten päätetty monta asiaa. Tässä näitä mitä tuli mieleeni:

- Talosta tulee valkoinen (vaalea)  ja tehosteseinävärinä tummanharmaa. Näen silmissäni jo miten sitä vaaleaa seinää pitää pestä ja puunata.
- Katto on musta peltikatto (Ruukin Classic).
- Räystäsputket yms. on valkoisia (niin katoaa vaaleaan seinään).
- Ulkovesipiste tikkaiden lähelle päätyseinään.

Tässä Plazia kiinteällä saunasiivellä ja on lyhyempi kuin meidän talo. Mutta värisävy samantyyppinen mitä meille tulee. Tuo tummanharmaan haluaisin todennäköisesti lopullisena maalina sitten vielä tummemman harmaan, mutta sen valintaan on vielä aikaa. Katto meillä musta. Kuva Kastelli Oy.

- Ulko-ovena Kaskipuun Ounas valkoisena. Olisin ottanut tummanharmaana, mutta siinä seinä on tummanharmaata tehosteseinää ja halusimme että ovi erottuu seinästä kunnolla.
Kaskipuun Ounas

- Ikkunoiden paikat on lyöty lukkoon. Muutimme aikuisten makkarin ikkunat (yhdestä isosta kolme korkeaa ja kapeaa). Ja kodinhoitohuoneeseen lisättiin ikkuna. Muuten ikkuna-asiat ovat aikalailla sitä mitä oli jo ekassa suunnitelmassa.

- Asemapiirrokseen piirretään kahden auton talli ja siihen kylkeen varastotila. Pulpettikattona ja talon ulkonäköä mukaillen. Tämä toteutetaan erillään Kastellista.

- Keittiö ja kodinhoitohuone tulevat Puuvajasta Kaarinasta. Siellä on aivan ihana palvelu (suunnittelijamme on Anne Forsman), laaja valikoima, joustavat mitat ja jopa kilpailukykyinen hinta! Ihastuimme siellä yhteen viiluoveen, joka taisi ratkaista lopullisesti päätöksemme Puuvajan hyväksi. Teen keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta vielä omat tekstit kuvien kera. Mukavasti ollaan saatu Annelta vinkkiä, apua ja ideoita :)

- Takaksi meille tulee tiilitakka Linnatulen Tulia 100 läpiluukullisena ja valkoisella laattapinnalla. Pitää lämmön pitkään, ei kuumene pinnastaan ja ei ole liian massiivisen näköinen (vaikka painaakin 1900 kg).

- Hanojen paikat on tietty nyt selvillä. Hanat eivät niinkään. Suihkut otettiin kylläkin Kastellin kautta, kivanoloiset Hansgrohen perussuihkut.

Hansgrohe Croma 100  Ecosmart

- Sähkösauna. Hyvä näin.

- Linjalattiakaivo pesuhuoneeseen. Saan isot laatat!

- Kuraritilä kodinhoitohuoneeseen.

Mitähän muuta...?







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti