keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Uusia pohjakuvia

Saimme eilen uudet kuvat suunnittelijalta. Valitettavasti vieläkin löytyy asioita jotka olivat jääneet pois tai olivat hieman väärässä paikkaa. Joten vieläkin tarvitaan pohjan hiomista ennen kuin saamme lopulliset kuvat.

Asemapiirroksesta näkee, että talo on kyllä juuri siinä missä on. Tilaa ei ole yhtään enempää siirrellä sitä. Tuo piha-alue ei kyllä tule tuolta näyttämään, vaan erillisen pihasuunnitelman mukaan mennään sitten. Tällä hetkellä pihasuunnitelma on vain päässäni visiona sekä luonnoksina paperilla. Juuri pari päivää sitten kävimme pihasuunnittelijan kanssa tontilla miettimässä miten kannattaa hyödyntää maansiirtotyöt pihaa ajatellen. Sain samalla vahvistusta ajatuksilleni. Terassikaan ei ole tuollainen, vaan tuodaan se myös olohuoneen korkeiden ikkunoiden eteen. Mutta terassi tehdään hyvin matalaksi ilman kaidetta, joten ei rajoita näkymää.


Asemapiirros

Ja sitten se pohjapiirros. Näyttää todella kivalta tuo meidän makkarimuutoskin. Sitä kyllä tulikin pyöriteltyä aika tavalla ruutupaperilla ja yksi vihko täyttyi eri versioista. Mutta kun päätimme luopua vaatehuoneesta saimmekin nyt sen puuttuvan työtilan. Ja jos työtila ei oikein kiinnosta, niin saahan siihen vaatekaappeja jos tarve on. Mutta kyllä tuo seinällinen vaatekaappeja riittää meidän tarpeisiin.

Pohjakuva versio 2
Alkaahan se jo näyttää siltä mistä ollaan haaveiltu! Mitään suurta muutosta ei enää tehdä. Liesituulettimelle tehdäänkin lattian kautta hormi, mutta koska matka on pitkä, niin se vedetään MH3-oven takaa koteloituna katolle (puuttuu kuvasta). Khh:n sisäovi kääntyy väärään suuntaan. Takalla pitäisi olla peltihormi keskellä takkaa. Ikkunoissa hieman hiomista ja turvalasit olivat poistuneet vahingossa saunatuvasta.

Esteettömyys

Meillä tulee kaikki ovet olemaan 10-kokoa. Tämä esteettömyyden vuoksi. Samaten esim. mietimme että makuuhuoneissa on tarpeeksi tilaa esteettömyydelle. Sitä kun ei tiedä jos tulevaisuudessa tarvitsee esim. pyörätuolia tai muuta tukea liikkumiseen. Tämä myös iso syy haluumme tehdä 1-kerroksinen talo.

2 kommenttia:

  1. Ompa ihanaa kaikki yhdessä tasossa :) Hyvän näköinen pohja Teillä. Onnea matkaan.
    (http://betonielementtitalo.blogspot.fi/)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Teilläkin mielenkiintoinen projekti menossa! :)

      Poista