sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pieni ostos keittiöön

Kävimme tänään tilaamassa jääkaappi-pakastimen keittiöön. Tai pikemminkin kylmiöpakastimen, kuten valmistajan sivuilla kerrotaan. Meille tulee Festivon 120 CF valkoisena. Keittiöseinämä on valkoinen, joten valkoinen iso kodinkone oli minusta loogisin vaihtoehto, jotta se uppoaisi seinään parhaiten.

Ja tuo jääkaappitila on kyllä ihan ehdoton! Kunnon iso tila kaikille ruoille ja kakuille yms. Järjestän mielelläni illanistujaisia ja juhlia ja leivon aika tavalla. Joten tilaa tarvitaan. Tässä vanhassa asunnossa meillä on myös 2 m korkea jääkaappi, mutta sen tekniikka ei ole mikään loistava. Ja siinä on kyllä vähemmän tilaa mitä Festivossa kun on kapeampi.

Pakastintila ei riitä meille alkuunkaan, joten joka tapauksessa meillä on toinenkin pakastin käytössä tulevaisuudessakin. Pakastan paljon marjoja, sieniä ja lihaa. Marjat ja sienet haetaan itse metsästä ja pihalta, mutta lihat kyllä tilataan (ei metsästetä). Ja myös leivonnaisia ja ruokaa tulee pakastettua paljonkin.

Festivo 120 CF. Kuva Festivo.

Puuvajan keittiösuunnitelma. Ei se lopullinen kuitenkaan saarekkeen suhteen. Seinämä on kylläkin tuontapainen myös uusimmassa suunnitelmassa.

Ihan vinkkinä, että Festivo nostaa hintojaan toukokuun alusta 9 %. Joten kannattaa etsiä nyt tarjouksia tuotteesta ja ostaa se, jos haluaa säästää muutaman satasen. Itse hyödynsimme nyt  myös pääsiäisalennukset. Ja mukava kun toimitus on tosiaan joustavasti vasta marraskuussa. Toivotaan ettei sitä tarvitse venyttää pidemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti