lauantai 14. lokakuuta 2017

Ruokapöydän tuolit mietinnässä

Olen haaveillut jonkin aikaa Hayn tuoleista About A Chair (AAC22). Ne ovat minusta kauniit ja sopisivat hienosti meille.

Mutta ne eivät ole halvat eikä se muovi ole minusta vakuuttava materiaali. Itseasiassa kun näin yhdessä liikkeessä kyseiset tuolit, niin näin niiden suurimman ongelmankin. Ne kun eivät mahdu pöydän alle muotonsa vuoksi, niin niiden muoviosa ottaa kiinni pöytään. Ja niihin tulee kauhean näköiset jäljet pöydästä.Tietenkin tämä olisi pitänyt tajuta jo itse. Mutta sen uskoi vasta kun sen näki. Nyt ei innosta kovinkaan paljoa ostaa kyseiset tuolit meille. En haluaisi että käsinojat on noin naarmuiset. Ja naarmuuntuuko ne muutenkin helposti?

Ikealla olisi halvempi vaihtoehto samantyyppisestä tuolista. Mutta siinä on minusta hieman tiukempi istua ja en niin välitä niistä rei'istä pohjassa. Mutta hintalappu on paljon kivampi!

Ikea Fanbyn

En aio jämähtää nyt vain tähän kuppimalliin. Täytyy nyt katsoa mitä kaikkia tuoleja sitä löytyykään. Tärkeintä kyllä on, että tuolissa olisi hyvä istua - se antaisi tukea selälle ja istuinosa olisi mukava pyllylle. Kangasta siinä ei saa olla. Värinä valkoinen, tammi, koivu ja mahdollisesti musta sekä näiden yhdistelmät.

Tässäkin pari kaunista mustaa tuolia.

Hay j77

Norman Copenhagen Just Chair
Vanhan ruokaryhmämme myin kesällä kun muutimme omakotitalosta rivariin. Meillä on nyt hyvin pieni, matala, vanha ja kulunut ryhmä käytössä pienessä keittiössämme. Joten meidän on todella ostettava uusi ryhmä.

2 kommenttia:

  1. Ajattelin vain jättää kiitokset mukavista lukukokemuksista blogisi parissa, meillä projekti alkutekijöissään, tervetuloa vastavuoroiselle blogivierailulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vierailustasi :) Kävinkin heti vierailulla :)

      Poista